Sex spiritual

Dacă tot o ardem spiritual și ne căutăm sufletul și trupul astral, din alte sfere, eu propun să facem și sex spiritual. Adică cam așa: după o zi întreagă de hrană spirituală, seara în dormitor, împreună cu partenerul din dotare, urmează să căutați orgasmul peniso-vagino-cosmic cu extrapolare în lumea mirifică a transcendenței ezoterice. Nici hainele jos de pe voi nu e nevoie să le dați, nu există acoperămînt fizic al trupurilor în lumea nepalpabilă a aburului energetic din alte sfere.

Vă așezați pe pat, nici de înveleală nu e nevoie, în lumea spiritelor nu există cald, frig, “dă drumul la centrală”, “unde ai pus plapuma de la mama?”, treburi din astea. Că doar lumea este o manifestare imperfectă a năzuinței spre înalturi, nu? Așa. Vă uitați galeș unul la altul și începeți să vă pipăiți sufletele. Nu vă atingeți de buci, țîțe, cocoșel, păsărică, din astea, ne-am înțeles? De fapt nici nu trebuie să le vedeți, că nu aveți ce, voi vă pipăiți la un alt nivel, vă simțiți energetic, vă potriviți valențele și le aduceți la un numitor comun. Începeți să schimbați electroni, neutroni, pozitroni, chestii. Jos cu fizica pămînteană, sus cu cuantica. Bine, s-ar putea ca, inevitabil, să fie niște chestii sus, foarte sus, ispita e mare. Nu vă lăsați ispitiți. Nu ne lăsăm noi momiți de niște treburi atît de mărunte cum e o țîță sau o bucă mișto, ce dracu’. Nu dăm fericirea veșnică din alte sfere pe o amărîtă de coțăială cu năbădăi.

Vă uitați galeș unul în ochii celuilalt, penetrați învelișul pupilo-vizual și pătrundeți-vă mental materia cenușie. Faceți tot posibilul să vă ștergeți cît mai des pe bot, saliva aia e doar rezultatul unei dorințe cît se poate de carnale la vederea ăluia de lîngă voi, dar nu e voie. Mîinile acasă, vă rog. O ardem spiritual. Nu cedați glasului ăluia din interior care vă tot repetă “Băi, mă lași cu spiritualitatea asta a ta de căcat, ce mai aștepți, nu vezi ce bunăciune e lîngă tine?”. Vă rog eu, nu o faceți, rezistați. Dați cu ispita de pămînt.

Trimiteți-vă bezele, delicate, cu dragoste. Făceți-vă că le prindeți și le închideți în cutia inimii. Nu cumva să vă pupați pe bune că e jale. Atîta muncă risipită? Un pupat numai, o limbă-n gură și s-a dus dracului toată încărcătura energetică. Se face o gaură în încărcătură de se scurge tot. Păcat. Bezeliți-vă cît vreți voi, fără măsură, e voie. Jucați-vă cu pupăturile prin aer, scoateți limba, mă rog, liber la idei, atîta timp cît nu vă atingeți. Bine, dacă simțiți că nu mai puteți, puteți să vă pipăiți singuri sub atenta supraveghere a ăluia de lîngă voi. Puteți să dați și indicații gen “pune-ți mîna pe cur” sau “apucă-te de țîță”, chestii din astea.

Așa. Și după ce v-ați încărcat energetic bine de tot, vă priviți adînc și lasciv în ochi și vă urați, “Ne vedem în vis, iubirea mea. O să ți-o trag de o să-ți sară capacele.” După care stingeți lumina și vă culcați.

Mare atenție la pîrdalnica de viață pămînteană, că are obiceiul să vă trezească în toiul nopții ca să mai băliți puțin uitîndu-vă cu jind la partenerul de așternut. Nu picați în capcană, luptați cu demonul. Că pînă la urmă și la coadă e vorba doar de țîțe, cur, craci și ce o mai fi pe acolo. Mare scofală, nu? Nu dăm noi eternitatea spiritului pentru un amărît de futai.

Noapte bună, somn ușor.

Dacă vrei să spui ceva...