Negru

Te-am surprins.

Stai pe marginea patului. Rochia cade simplu pe corpul tău, o bretea alunecă de pe umăr. Chicotești iar mîinile ți se mișcă viu, repede, scurt. Te văd de la spate și spatele tău vorbește.

Mișcarea umerilor și coatele paralele pe corp mă apropie. Mă așez, te încolăcesc cu picioarele și mă lipesc de spatele tău. Cobor ochii, îmi las bărbia pe umărul tău iar privirea mi se așază pe activitatea febrilă a celor două mîini. Privesc cum îți plimbi degetele pe ea, cum o alinți, cum lași buricele degetelor să o cerceteze. Dezmierzi pielea cu reflexii întunecate. Îți miști delicat palmele, o modelezi, o cuprinzi cu degetele, o agăți între vîrfuri și tragi ușor de ea. Adoră ce îi faci, se vede. O trasezi și o cerți delicat.

Zîmbesc în umărul tău. Privirea nu mi se mișcă. Particip activ la ceea ce văd între picioarele larg desfăcute. Cobor o mînă, o las să se prelingă pe șold, pe al meu întîi apoi pe al tău, o insinuez. Mișc degetele centimetru cu centimetru, ajung la ce vreau să ajung. Îți acopăr mîinile cu a mea. Intru în joc, ni se împletesc degetele. Poposesc acolo unde ale tale dau bucurie și încordare. O șfichiui, o înghiontesc și particip împreună cu tine la bucuria care ți se amplifică pe față. Un zîmbet desuet îți mișcă colțurile gurii iar privirea ascuțită, concentrată, prevestește capătul tensionat al jocului.

Frămînt cu palmele și ne bucurăm de baletul mîinilor, de mișcarea degetelor prin firele de păr, de fiorul și încleștarea transmisă. Carnea freamătă sub împletirea palmelor. Simt încordarea și anticipez revărsarea necontrolată a mișcărilor, tremurul vesel și închiderea ochilor.

„Au!”

Îmi duc degetul la gură și îl sug. Mîța care pînă adineaori se bucurase de joaca mîinilor noastre sare dintre picioarele tale, suie pe pervazul ferestrei și începe să toarcă. Îmi lipesc obrazul de al tău și izbucnim în rîs. Privim felina cum începe să își spele metodic capul și mă înfășor în jurul tău.

SFÎRȘIT

Dacă vrei să spui ceva...