“Cînd a fost la o adică, ea-i cerea și el… nimică.”

Am tot mîzgălit ăsta la textul, am scris, am șters, am revenit asupra cuvintelor, le-am modificat, le-am înlocuit, le-am schimbat poziția și în cele din urmă m-am lăsat păgubaș. Indiferent cum aș scrie, tot la prima ciornă revin așa că nu are vreun rost să mai încerc și îi dau drumul așa:

Îmi doresc o țară în care tot ceea ce ține de sex și de actul sexual să nu mai fie privit și tratat cu atîta idioțenie, dobitocie și scîrbă. Îmi doresc o țară în care educația sexuală să fie pe loc fruntaș printre cursurile ce se predau în școli. Să nu le mai fie rușine copiilor și să plece privirea sau să se prefacă că le-a căzut pixul pe jos și să se aplece să-l ridice exact în momentul în care aud cuvintele penis și vagin. Să li se insufle noțiunea de puță și faptul că a avea una este la fel de natural cu a mînca și a merge. Să li se spună ce este atît cea de parte femeiască cît și cea de parte bărbătească, la ce folosește și ce se face cu ea. Să nu mai avem copii care ajung la vîrsta adolescenței și încă nu știu ce au între picioare, ce presupune igiena bățului și găurii și că nu sunt acolo doar de ornament.

Îmi doresc o țară în care adulții să nu mai trateze fututul ca pe o activitate care te trimite direct în Iad și masturbarea ca pe una care duce la orbire sau la cine știe ce alte boli transmise ideologic pe cale orală de-a lungul generațiilor. O țară în care coțăiala să fie văzută ca ceva natural, firesc și de absolută necesitate pentru sănătatea fizică și psihică a individului. Să nu se mai oripileze părinții că și-au surprins fiii și fiicele cu mîinile între picioare, gemînd de mama focului, cu limbile scoase de juma de metru, în timp ce se holbează la poza lui Keanu Reeves sau a Pamelei Anderson. O țară în care părinții să le explice copiilor adolescenți că este firesc și necesar să te fuți cu condiția să îți respecți partenerul și să nu te porți ca o jigodie cu el.

Îmi doresc o țară în care bărbații să nu se mai supere și să se oftice că femeile cu care și-o trag nu vor din prima în fund sau nu vor deloc, iar femeile să nu se mai oripileze atunci cînd ăia cărora le fac oral le roagă să le bage și-un deget în cur. Să nu mai întoarcă bărbații capul cu scîrbă atunci cînd, în focul futaiului, le strigă muierea printre gemete să o muște de cur și să-i dea și-o limbă. Să nu se mai fandosească muierile și să facă haz atunci cînd individul de la așternut le cere să-i dea palme peste buci sau să se frece cu veverița de gura lui. O țară în care să nu te gîndești de zece ori înainte să îndrăznești, dacă îndrăznești, să-i spui partenerului sau partenerei cam ce fantezie îți trece prin minte și ce îți place să îți facă. O țară în care să discuți deschis despre sex și despre ce și cum îți place să fie la fel de firesc ca a discuta despre factura la întreținere.

Îmi doresc o țară în care partida de sex de aseară să nu mai fie subiect de bîrfă și de laudă în jurul mesei pline cu halbe cu bere. Bărbații să nu mai fie atît de nesimțiți încît să facă din femeia cu care au făcut sex subiect de făcut mișto la o bere cu băieții și femeile să nu mai rîdă în hohote la o șuetă cu alte băbăloaice despre cît de mică a avut-o boul ăla cu care și-au tras-o și cît de prost este la pat. Să nu mai fie convinși bărbații că sunt cei mai futaci de pe fața pămîntului și nici femeile să nu se mai conducă după crezul că a da pizdă este echivalentul cîștigului la loto la categoria întîi.

Îmi doresc o țară în care lumea să se fută de plăcere, să se educe în privința asta și să își educe și copiii, să nu mai considere coțăiala monedă de schimb sau absența ei ca mijloc de pedepsire a partenerului și să nu mai creadă că ceilalți chiar sunt interesați de cît și cum și-o trag ei. Ghici ce: chiar nu interesează pe nimeni care cum și-o trage. Pe nimeni în afară de ăia care nu au altceva mai bun de făcut decît să dea din gură, să comenteze pe la toate colțurile și să se oftice că vecinii de deasupra sunt mai activi sexual într-o singură zi decît au fost ei de cînd au băgat de seamă că ce au între craci nu este acolo de pomană.

Îmi doresc degeaba.

Dacă vrei să spui ceva...