Donații

Scriu de multă vreme. Dacă o fac bine sau rău doar cititorii o pot spune. La naiba! O fac bine, am o oarecare mîndrie care mă face să recunosc că scriu bine. Nu e nimic rău în a recunoaște deschis și cinstit față de ceilalți că faci ceva bine. Că te pricepi la asta și că o faci cu plăcere. Unii sunt buni la bătut cuie, unii la proiectat planuri de zgîrie-nori, unii la condus impecabil cu pedala de accelerație călcată pînă la podea, alții la mai știu eu ce. Fiecare e bun la ceva. Eu sunt bun la scris. Bine, mai sunt bun și la altele dar aici despre scris e vorba. Scriu și dau lumii să citească ce scriu. De toate. Povești, gînduri, idei, fraze. De inimă, de durere, de viață, de colțul blocului și de noroiul de pe uliță. De doișpe noaptea, de umbre pe pereți și de fiori pe șira spinării. Imaginație pusă pe hîrtie și pe taste.

M-am lungit cam mult. Ideea e că dacă ție, cititorule, îți place ceea ce citești aici, pe lîngă aprecierea mută pe care toți cei care citesc ceva o manifestă, pe lîngă mijloacele comune avute la îndemînă, oferite de internet, cum sunt Îmi place și Distribuie, mai este una de care poți face uz. O apreciere materială. Mai precis, o donație. Dacă îți place, dacă ți-a plăcut povestea pe care ai citit-o, dacă ți-au plăcut toate, poți să îți arăți mulțumirea donînd o sumă oarecare. Oricît ar părea de răsuflată această idee, să știi, cititorule, că eu chiar funcționez cu multă cofeină. Așa că poți spune că mă scoți la o cafea pentru a-mi pune pe jar rotițele generatoare de idei de povești.

Poți dona accesînd unul dintre cele trei linkuri de mai jos iar suma va ajunge în contul meu de Paypal.

EUR    USD    GBP

Dacă o faci îți mulțumesc din inimă și îți doresc lectură plăcută. Și dacă ceea ce citești aici îți smulge o reacție oricît de mică, plîns, rîs, suspin, teamă, frică sau orice altceva poate simți un om, înseamnă că atît cafeaua oferită de tine cît și condeiul meu și-au atins scopul.

Încă o dată, îți mulțumesc!

Dacă vrei să spui ceva...